Zwijndrecht

Driezijdige kipper in de buurt van Zwijndrecht voor zware ladingen

Een driezijdige kipper nodig voor het gemakkelijk af kunnen voeren van uw lading? Al rond de 65 jaar is P.Ruizeveld B.V. een naam in Kipperbouw. Wij bouwen een driezijdige kipper maar ook een tweezijdige kipper in de buurt van Zwijndrecht naar wens van de klant. Naast enkelzijdig kunt u ook een driezijdige kipper laten maken in de buurt van Zwijndrecht. Welke driezijdige kipper u ook wilt laten maken in de buurt van Zwijndrecht, die van ons staan bekend om de lange levensduur en hoogwaardige kwaliteit. Door sterke assen en een robuust chassis kunnen er zware ladingen worden vervoerd. Een voordeel van een driezijdige kipper van P.Ruizeveld B.V. is dat de lading hiermee aan verschillende kanten gelost kunnen worden. Wilt u een driezijdige kipper door ons laten maken in de buurt van Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op. Sinds eind jaren veertig is P.Ruizeveld B.V. in 's-Gravendeel wijd en zijd bekend in de wereld van het grondverzet. P.Ruizeveld B.V. beschikt over een zeer compleet leveringsprogramma met laadbakken, containers, autolaadkranen en kippers. Groot voordeel van een zo breed assortiment is de mogelijkheid de diverse onderdelen perfect op elkaar af te stemmen.

Driezijdige kipper en tweezijdige kipper op maat

Als wij een driezijdige kipper of tweezijdige kipper op maat maken staat uw behoefte en wens voorop. Tijdens het ontwerpproces worden uw wensen en de gestelde eisen uitgebreid doorgenomen. U kunt uw wensen en ideeën toelichten zodat wij deze in kaart kunnen brengen en hier op in kunnen spelen. Door dit te combineren met onze kennis ontwikkelen wij een driezijdige kipper naar wens in de buurt van Zwijndrecht. Wat het doel van uw driezijdige kipper in de buurt van Zwijndrecht ook is, bij ons kunt u rekenen op kwaliteit. Wij bieden stuk voor stuk transportoplossingen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Driezijdige kipper soorten

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn op het gebied van een driezijdige kipper die wij kunnen maken in de buurt van Zwijndrecht? Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Benieuwd wat wij kunnen maken? Diverse soorten van een driezijdige kipper kunt u op onze website bekijken. Hier treft u bijvoorbeeld:

  • 3 zijdige kipper met Tirre 131-2 voor Kraan Transport
  • 3 zijdige kipper op Mercedes Olieman B.V.
  • 3 zijdige kipper + Tirre 111-3 autolaadkraan Waterschap Hollandse Delta
  • Driezijdige kipper met Tirre 142-2 autolaadkraan voor C. Kraan en Zn Gouda.

Naast een driezijdige kipper kunnen wij een tweezijdige kipper maken in de buurt van Zwijndrecht. Ook voor alle reparaties aan hydraulische cilinders, kippersystemen en autolaadkranen is P.Ruizeveld B.V. het juiste adres. Deskundig personeel staat elke klant dagelijks met raad en daad terzijde.

P. Ruizeveld B.V. logo
P. Ruizeveld B.V.

Stel uw vraag

Driezijdige kipper | Zwijndrecht

Copyright © P.Ruizeveld Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring